Fiókos home office asztalok

Ebben a kategóriában komplett és kompakt, integrált fiókos, 4 memóriás, USB kimenetes elektromosan állítható íróasztalaink közül választhat, három fő színből.

Ezen termékek esetén nincs lehetőség egyedi szín kiválasztására. Amennyiben egyedi színt szeretne kérni, úgy kérjük látogassa meg az "Asztallábak és komplett íróasztalok" termékkategóriát.


Ezen íróasztalunk kiváló választás otthoni- vagy céges irodájába is, hiszen számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik: 4 magasságot eltárolni képes memóriával, 2 db USB töltés kimenettel és egy integrált fiókkal is, melyben könnyedén tárolhatja jegyzeteit, iratait, írószereit.

Az integrált fiókos okosasztalunk nagyon szép, modern kialakításával feldobja irodája vagy otthoni dolgozószobája környezetét!

Minden asztal szettünk tartalmazza az összes csavart és alkatrészt, így Ön gyorsan és egyszerűen, mindössze 10-15 perc alatt össze tudja állítani emelhető íróasztalát, köszönhetően az ábrás- és videós összeállítási útmutatónak.


Ha készleten látja a terméket a szállítási idő általában 1-2 munkanap.


Ha szeretné kipróbálni asztalainkat megrendelés előtt, Budapesten a LiftOFF Coworking irodában ezt megteheti, melyet minden esetben jeleztünk termékeinknél.

Három fő színben érhető el integrált fiókos okosasztalunk: fehér vázszerkezet + fehér vagy tölgy asztallap, illetve teljesen fekete színben.

A megfelelő színű termék kiválasztásánál csak kattintson a termékre, majd jobb oldalon találja a KOSÁR -ba helyezés gombot.

Görgessen tehát lejjebb és válassza ki az Önhöz leginkább illő elektromos home-office okosasztalát!

Vásárlói értékelések

Az állítható magasságú home-office asztalok egyre népszerűbbek a modern munkakörnyezetekben. Ezek az innovatív okosasztalok számos előnyt kínálnak, amelyek nemcsak az egészséget támogatják, hanem a munkahatékonyságot is jelentősen növelik. Ha olyan munkakörnyezetre vágyik, amely modern, ergonomikus és produktív, akkor az állítható magasságú asztal a tökéletes választás Önnek!

Az ülőmunka számos egészségügyi problémát okozhat, mint például hát- és nyakfájás, elhízás, valamint keringési problémák. Az állítható magasságú asztalok lehetőséget adnak arra, hogy időnként felálljon, ezáltal csökkentve az ülőmunka káros hatásait. A rendszeres váltás az ülés és az állás között javítja a vérkeringést, csökkenti a derékfájást, és segít megelőzni a hosszú távú egészségügyi problémákat. 

Az állítható magasságú asztalok nemcsak az egészségre gyakorolnak pozitív hatást, hanem a munkavégzés hatékonyságát is növelik. Az állás közbeni munka serkenti a vérkeringést, ami frissességet és energiát ad, így a dolgozók éberebbek és fókuszáltabbak lesznek. 

Az ergonomikus kialakítású állítható magasságú asztalok lehetővé teszik, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legkényelmesebb munkapozíciót. A különböző magassági beállítások révén az asztal magassága könnyedén igazítható a felhasználó igényeihez, legyen szó akár ülő, akár álló munkavégzésről. Minden asztalunk 4 memóriás, automatikus magassági gombbal rendelkezik, így az asztal automatikusan, néhány másodperc alatt beáll az előre eltárolt magasságba.

Az állítható magasságú asztalok használata növeli a munkavállalók elégedettségét és elköteleződését, hiszen úgy érzik, hogy a munkaadóik törődnek az egészségükkel és jólétükkel. Ez hosszú távon hozzájárul a munkahelyi légkör javításához és a vállalati kultúra erősítéséhez.

Az integrált fiókos, okosasztalok nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is. A modern, letisztult dizájn illeszkedik a legkülönfélébb enteriőrökbe, legyen szó egy minimalista otthoni irodáról vagy egy elegáns munkahelyről. Az asztalok praktikusak és könnyen kezelhetők, így bárki számára egyszerűvé válik a magasság beállítása.

Az állítható magasságú asztalok hosszú távú befektetést jelentenek az egészségbe és a produktivitásba. Az egészségügyi előnyök és a növekvő munkahatékonyság révén ezek az asztalok gyorsan megtérülnek. Egy ilyen befektetés nemcsak a jelenlegi munkakörnyezetet javítja, hanem hosszú távon is támogatja a munkahelyi egészséget és hatékonyságot.

Összegzésül, az állítható magasságú asztalok számos előnyt kínálnak, amelyek jelentősen hozzájárulnak a felhasználók egészségéhez és munkahatékonyságához. Az ergonomikus kialakítás, a rugalmasság, a modern dizájn és a hosszú távú befektetés mind olyan szempontok, amelyek mellett érdemes megfontolni egy ilyen asztal beszerzését. Válassza az állítható magasságú asztalt, és tapasztalja meg a különbséget saját bőrén!